237 dagar |  | Fler nödvattentankar stärker Sveriges beredskap för dricksvattenkriser |
238 dagar |  | Var fjärde restaurang och kafé lämnar fel information om allergena ingredienser |
243 dagar |  | Hushållens matsvinn fortsätter minska |
245 dagar |  | Nya nordiska näringsrekommendationer – synpunkter välkomnas på vetenskapligt underlag om hållbarhetsaspekter inklusive miljö |
249 dagar |  | Ett klargörande: Insekter i mat får inte säljas utan konsumenternas vetskap |
250 dagar |  | Livsmedelsverket bjuder in till medborgarpanel om hur vi kan äta hållbart för hälsan och miljön |
252 dagar |  | Nordisk rapport om tungmetaller och jod i alger |
265 dagar |  | Livsmedelskontroll vid kris och krig |
287 dagar |  | Nu införs nya gränsvärden för bland annat PFAS i dricksvatten |
287 dagar |  | Nu införs nya gränsvärden för bland annat PFAS i dricksvatten |
291 dagar |  | EU-kommissionen har beslutat om gränsvärden för PFAS i mat |
291 dagar |  | EU-kommissionen har beslutat om gränsvärden för PFAS i mat |
291 dagar |  | En kunskapsgenomgång om sötningsmedel: Effekter på tarmflora, mättnadskänsla, sötsug och totalt energiintag |
291 dagar |  | En kunskapsgenomgång om sötningsmedel: Effekter på tarmflora, mättnadskänsla, sötsug och totalt energiintag |
294 dagar |  | Höga halter av miljögifter i strömmingen på julbordet |
294 dagar |  | Höga halter av miljögifter i strömmingen på julbordet |
295 dagar |  | Vilka styrmedel fungerar för att påverka människors matvanor? |
295 dagar |  | Vilka styrmedel fungerar för att påverka människors matvanor? |
299 dagar |  | 16 av 21 regioner har en beredskapsplan för sjukhusmåltiderna |
299 dagar |  | 16 av 21 regioner har en beredskapsplan för sjukhusmåltiderna |
299 dagar |  | Mindre matsvinn när äggen får säljas en vecka längre i butik |
299 dagar |  | Mindre matsvinn när äggen får säljas en vecka längre i butik |
300 dagar |  | Matkorgen - analyser av näring och skadliga ämnen i vanlig mat |
300 dagar |  | Matkorgen - analyser av näring och skadliga ämnen i vanlig mat |
306 dagar |  | Ny sammanställning bekräftar och stärker nyttan med fullkorn |
306 dagar |  | Ny sammanställning bekräftar och stärker nyttan med fullkorn |
317 dagar |  | Bättre förutsättningar för sjukhusmåltider kan leda till kortare vårdtider |
327 dagar |  | Ny analys av akrylamid i kaffet på den svenska marknaden |
329 dagar |  | Nationell amningsstrategi för bättre stöd till föräldrar |
335 dagar |  | Ny lagstiftning - restauranger och kaféer måste erbjuda mat och dryck i återanvändbara matlådor och muggar i stället för engångskärl |
341 dagar |  | Utökad information ska underlätta för egna brunnsägare– berör två miljoner människor |
353 dagar |  | Mycket salt i köpta färdigrätter och uteluncher |
362 dagar |  | Livsmedelskontrollen tillbaka på en mer normal nivå efter coronapandemin |
368 dagar |  | Svenskar litar på maten och har högt förtroende för myndigheter och forskare |
372 dagar |  | Snart internationella matsvinnsdagen |
389 dagar |  | Livsmedelsverket stänger Al Hana Mejeri AB i Bjärnum – alla livsmedel ska kasseras |
396 dagar |  | Följ råden om kyckling - större risk att bli sjuk av campylobacter på sensommaren |
413 dagar |  | Surströmming – så mycket kan du äta |
454 dagar |  | Livsmedelsverkets generaldirektör Annica Sohlström i styrelsen för den Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet |
455 dagar |  | Livsmedelskontrollen är generellt välorganiserad, öppen och opartisk |
| | Nästa |